Live candy!

    AVLET MED LIDENSKAP I NORGE

Live candy!


Welcome to the candystore! Melkesnoker er så fargerike og kontrastrike at de ikke ser ekte ut! De ser ut som plastslanger eller godterier! Hemligheten bak de utrolige fargene er at de forsøker å se giftige ut! Korallslangene som lever i samme område i USA, Mellom- og Søramerika har nemlig de samme fargene for å signalisere at de har en dødelig gift! Men hos melkesnokene er det altså bare tilsynelatende. Der folk treffer på korallslanger og melkesnoker har man rim og regler som skal hjelpe med å avgjøre om man har en dødelig korallslange eller en melkesnok foran seg:


"Yellow Touches Red - Soon You'll Be Dead. Red Touches Black - Friend of Jack".


Disse skapningene er så sprelske at de er vanskelige å ta bilder av, men jeg har forsøkt å knipse litt av årets unger:

Dette er en av årets unger av campbells melkesnok. Hos Zooticus har vi denne hypovarianten som gir lyse og rene farger også på voksne dyr.

Nelsons melkesnok er ikke riktig så sprellete som mange andre melkesnoker. De har vanligvis ganske brede røde felter og smalere bånd i hvitt og svart. Den på bildet er en T+ albino som er lysere og renere i fargene enn normalfarget, samt at de sorte tegningene er mer grå/lavendel i fargen. De er kompatible med vanlig  albino. Hos Zooticus får vi unger på begge disse variantene.

Denne skjønnheten er også en campbells melkesnok, men av "halloween" varianten! De er selektivt avlet gjennom mange generasjoner for oransje bånd og redusert rødt.

En nyklekket baby av nelsons melkesnok T+ albino.